Bureau login
Bookmark and Share

Lidoen med fly

Lidoen med fly

Lidoen er et mekka, for især børnefamilier, med de mange campingpladser og de fine sandstrande. Når børnene er glade, er forældrene glade og på de mange campingpladser langs Lidoen er der virkelig optimale muligheder for at skabe den perfekte ferie for familien. De fleste pladser byder på at væld af aktiviteter indenfor både vand og sport, der kan gøre selv de mest energifyldte under trætte om aftenen.

Flycamping til Lidoen var tidligere en mulighed, hvor man som rejsende købte en pakke med fly, camping og transfer, men dette er ikke længere en mulighed, da de få rejseselskaber, der tilbød denne mulighed desværre ikke længere gør det. Derfor skal man selv sammensætte rejsen og bestille ved forskellige udbydere. Det gør processen lidt længere, men til gengæld er der ikke et bureau, der skal have avance for at sammensætte rejsen. For at gøre processen lidt lettere har vi herunder samlet de vigtigste informationer og links til de udbydere, der kan bruges i forbindelse med sammensætningen af rejse til.

Flyforbindelserne til Venedig fra Danmark er ikke optimale, hvis man bor vest for Storebælt, men som et godt alternativ kan der findes gode og billige rejser fra Hamburg.

Herunder er guiden delt i to, hvor der først er vist turen fra Hamburg og derefter turen fra Kastrup til Lidoen. Derefter er der forsekllige muligheder for transfer fra lufthavnen og til sidst er der vist tre bud på gode campingpladser.

Til Lidoen fra Hamburg:

Alt afhængigt af, hvor i Jylland man kommer fra er der mellem en og fem timers kørsel til lufthavnen i Hamburg, der heldigvis ligger Nord for byen og dermed er rimelig let at komme til. Fra Hamburg flyver Ryanair til Treviso lufthavnen, der ligger ca. 45 km kørsel fra Lido di Jesolo.

I øjeblikket (februar) er billetterne på denne tur ganske billige og flyves der kun med håndbagage kan turen i juli måned klares for kun 388,- for en returbillet. Det vil nok være utopi, at tro en familie med børn kan klare en uge eller 14 dage med håndbagage, så vil man har et par kufferter med er billetprisen ca. 988,- for en retur. Samlet set vil budgettet for en familie med to voksne og to børn dog kun løbe op i omkring 2.800 for flybilletter med to kufferter. Ryanair har afgange på denne rute tirsdag, torsdag og søndag, hvilket giver gode muligheder for at afpasse feriens længde i forhold til de ønsker må man måtte have.

Billetterne med Ryanair plejer kun at stige i pris, så vent ikke for længe med at booke disse, hvis I vil afsted.

Se og bestil fly her via Momondo.

Parkering i Hamburg:

Hamburg lufthavn er populær om sommeren, så derfor er det en god ide at reservere parkering på forhånd. Det anbefales at reservere i P1 området, da det herfra er muligt at gå til terminalerne, idet der kun er et par hundrede meter og det er samtidig lidt billigere end de p-huse, der ligger lige overfor terminalen. Prisen for parkering i P1 er 22 euro pr. uge. Se priser og reserver plads i linket herunder:

https://www.hamburg-airport.de/dk/holiday-parker.php

Til Lidoen fra Kastrup:

Fra Kastrup er det muligt at flyve til Marco Polo lufthavnen med Norweigan. Denne lufthavn er den største i Venedig og ligger ca. 34 km fra Lido de Jesolo. Norweigan tilbyder direkte flyvninger til Venedig alle dage undtagen mandag og fredag, så der er gode muligheder for at sammensætte rejsen, så det passer med de dage man ønsker at være på ferie.

Billetterne fra Kastrup koster lidt mere end fra. Tager vi eksemplet som brugt fra Hamburg med to voksne og to børn bliver prisen ca. 5.200 med to kufferter, hvilket altså er det dobbelte i forhold til Hamburg. Det skal dog siges at flyene er betydeligt dyrere, hvis man påtænker at flyve lørdag eller søndag. Som altid med flybilletter, er der udsving i priserne i forhold til efterspørgsel, så vil man være sikre på de billige billetter skal man ikke vente for længe. Herunder findes link til flyafgange fra Kastrup til Venedig:

Se og bestil fly her via Momondo.

Transfer:

Der findes adskillige muligheder, der kan bookes i forvejen for ca. 1.300-1.400 i alt for begge veje. Fx via disse link:

https://www.ziptransfers.com/en/vehicle-extras?origen=tsf&destino=jesolo-lido&pax=4

https://www.shuttledirect.com/da/pris.html

Det er også muligt at tage bus, hvilket er noget billigere, men er lidt mere omstændigt, idet der skal skiftes en enkelt gang undervejs, hvis man kommer fra Treviso lufthavnen, mens de der lander i Marco Polo lufthavnen kan køre direkte til Lidoen. De fleste busser med ATVO fra Treviso er dog tilpasset Ryanairs flytider, så det er et plus. Prisen for 4 personer fra Treviso til Lido de Jesolo er ca. 300,- mens turen fra Marco Polo kun koster det halve. Se linket her til busselskabet:

http://www.atvo.it/en-treviso-airport.html (fra Treviso)

http://www.atvo.it/en-venice-airport.html (fra Marco Polo)

Campingplads:

Der er jo mildt sagt rigeligt med muligheder på Lidoen, så vi har herunder tager tre forskellige muligheder. Det er værd at være opmærksom på, at det ikke er alle campingpladser, hvor det er muligt at tilpasse antal overnatninger efter eget ønske, da nogle pladser kører med 7 eller 14 dage i højsæsonen. Priserne på nedenstående pladser afhænger naturligvis af hvilken boform, der vælges, da telt er billigere end mobilhome. Nedenstående priseksempler er taget for 14 nætter fra tirsdag den 2. juli:

Camping San Francesco, 14 nætter i mobilhome – fra 16.211

Campingpladsen er 4-stjernet og ganske stor. Masser af pools og ganske mange aktiviteter for både børn og voksne. Ligger ved Caorle, der ligger i starten af Lidoen mod øst. Området er lidt mere roligt end midt på Lidoen.

Camping Sant Angelo, 14 nætter i Bungalowtelt – fra 9.965

Campingpladsen er beliggende lige midt på Lidoen og med 5 stjerner er kvaliteten i top. Der er et stort vandland lige midt på pladsen og et væld af aktiviteter for børn i alle aldre.

Camping Ca Savio, 14 nætter i mobilhome – fra 12.644

En lidt mindre, men meget charmerende, campingplads med et fint udbud af aktiviteter og et ganske udmærket poolområde.

Lidoen byder på smukke strande med roligt vand

Lido de Jesolo byder mange aktiviteter - fx kæmpe vandland

Om aftenen er der liv på Lidoen med restauranter, butikker osv.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Travel Minds?

Travel Minds er en online tjeneste, hvor du gratis og uforpligtende kan sende en forespørgsel på din næste rejse. Herefter kan rejsebureauer, hvis profiler matcher din forespørgsel, sende dig et konkret tilbud. Du kan modtage op til tre tilbud. Alle tilknyttede rejsebureauer er medlem af Rejsegarantifonden.

Hvordan sender jeg en forespørgsel?

Start med at vælge den rejsekategori på forsiden som du efterspørger. Herefter vil du få adgang til en online formular. Her må du udfylde de punkter som er relevante, for at kunne beregne tilbud til dig. Du vil modtage en email bekræftelse på din forespørgsel, og rejsebureauerne har nu adgang til at give dig tilbud. Det er let og simpelt.

Skal jeg oprette en profil inden jeg kan indhente tilbud?

Det er ikke nødvendig at oprette en profil for at anvende tjenesten. Du afgiver dine kontaktdetaljer til fremsendelse af de konkrete rejsetilbud men dine data gemmes ikke.

Er det gratis?

Ja, det er en gratis service. Vi hjælper med at aktivere de mange kompetente rejsebureauer, og finde det helt rigtige tilbud til dig. Du oploader kun din forespørgsel én enkelt gang, og giver dermed rejsebureauerne adgang til at byde ind.

Forpligter tilbuddene?

Nej, som bruger er du ikke forpligtet til at acceptere tilbud. Du kan altid afslå. Vi håber dog, at drømmerejsen findes blandt udvalget.

Hvor lang tid går der, før jeg modtager et tilbud?

Tiden kan variere. Vi bestræber os på, at du modtager tilbud indenfor 1-2 dage. Dog vil du senest 7 dage efter din rejseforespørgsel er sendt, have modtaget alle potentielle tilbud.

Hvad sker der, når jeg accepterer et tilbud?

Når du accepterer et konkret rejsetilbud, vil du og rejsebureauet kunne aftale nærmere omkring detaljerne. Travel Minds formidler blot din rejseforespørgsel, og dernæst kan du indgå en aftale med det udvalgte rejsebureau.

Hjælp, jeg har ikke fået nogle tilbud!

Hvis du ikke har modtaget nogle tilbud indenfor 7 dage, vil vi meget gerne hjælpe dig. Der kan være flere årsager til, at ingen har ønsket at afgive et tilbud på din rejse. Først og fremmest bør budgettet være realistisk. Der kan også være tale om en udsolgt destination i en given periode, eksempelvis en populær skisportsdestination i vinterferien.

Du er velkommen til at kontakte os på info@travelminds.dk med dit referencenummer, og så hjælper vi dig videre!

Cookies

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, samle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette.

Læs mere..