Bureau login
Bookmark and Share

Supertilbud på tidlig sommerferie

Supertilbud på tidlig sommerferie

Herunder er der samlet et udpluk af de gode tilbud, der i øjeblikket er på rejser i maj og juni måned.

Grækenland - Sivota: Thalassa Hotel & Spa med all inclusive, afrejse fra Aalborg, fra kun 2.999

Et lækkert hotel med fantastisk udsigt over havet. Her behøves I ikke tænke på andet end at slappe af og nyde solen, da rejsen er med all inclusive.

Thalassa Resort & Spa

 

Tyrkiet - Side: Dream Family Club med all inclusive, afrejse fra Billund, fra kun 2.499 (ved 2 voksne og 2 børn)

Navnet passer godt til en familieferie til dette fantastiske kompleks. Her er alt hvad en børnefamilie kan drømme om og så starter priserne ved under 10.000 for 2 voksne og 2 børn, endda med all inclusive.

Dream Family Club

 

Grækenland - Rhodos: Lejligheder CBreeze, afrejse fra Billund eller København fra 1.498 pr. person

Et hyggeligt og simpelt lejlighedshotel tæt på centrum, butikker og strand. To voksne for under 3.000

Lejligheder CBreeze

 

 Mallorca - Alcudia: Alcudia Suite, afrejse fra Århus fra kun 2.199 pr. person

Lækkert lejlighedshotel i det populære Alcudia med kort afstand til Playa de Muro, der er en af de smukkeste strande på Mallorca.

 

 På udkig efter andre muligheder? Lav en forespørgsel her og lad os hjælpe dig med din næste ferie.

 

 

Indeholder affiliate links

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Travel Minds?

Travel Minds er en online tjeneste, hvor du gratis og uforpligtende kan sende en forespørgsel på din næste rejse. Herefter kan rejsebureauer, hvis profiler matcher din forespørgsel, sende dig et konkret tilbud. Du kan modtage op til tre tilbud. Alle tilknyttede rejsebureauer er medlem af Rejsegarantifonden.

Hvordan sender jeg en forespørgsel?

Start med at vælge den rejsekategori på forsiden som du efterspørger. Herefter vil du få adgang til en online formular. Her må du udfylde de punkter som er relevante, for at kunne beregne tilbud til dig. Du vil modtage en email bekræftelse på din forespørgsel, og rejsebureauerne har nu adgang til at give dig tilbud. Det er let og simpelt.

Skal jeg oprette en profil inden jeg kan indhente tilbud?

Det er ikke nødvendig at oprette en profil for at anvende tjenesten. Du afgiver dine kontaktdetaljer til fremsendelse af de konkrete rejsetilbud men dine data gemmes ikke.

Er det gratis?

Ja, det er en gratis service. Vi hjælper med at aktivere de mange kompetente rejsebureauer, og finde det helt rigtige tilbud til dig. Du oploader kun din forespørgsel én enkelt gang, og giver dermed rejsebureauerne adgang til at byde ind.

Forpligter tilbuddene?

Nej, som bruger er du ikke forpligtet til at acceptere tilbud. Du kan altid afslå. Vi håber dog, at drømmerejsen findes blandt udvalget.

Hvor lang tid går der, før jeg modtager et tilbud?

Tiden kan variere. Vi bestræber os på, at du modtager tilbud indenfor 1-2 dage. Dog vil du senest 7 dage efter din rejseforespørgsel er sendt, have modtaget alle potentielle tilbud.

Hvad sker der, når jeg accepterer et tilbud?

Når du accepterer et konkret rejsetilbud, vil du og rejsebureauet kunne aftale nærmere omkring detaljerne. Travel Minds formidler blot din rejseforespørgsel, og dernæst kan du indgå en aftale med det udvalgte rejsebureau.

Hjælp, jeg har ikke fået nogle tilbud!

Hvis du ikke har modtaget nogle tilbud indenfor 7 dage, vil vi meget gerne hjælpe dig. Der kan være flere årsager til, at ingen har ønsket at afgive et tilbud på din rejse. Først og fremmest bør budgettet være realistisk. Der kan også være tale om en udsolgt destination i en given periode, eksempelvis en populær skisportsdestination i vinterferien.

Du er velkommen til at kontakte os på info@travelminds.dk med dit referencenummer, og så hjælper vi dig videre!

Cookies

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, samle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette.

Læs mere..