Bureau login

Rejsetilbud

 

Hos os finder du mange spændende rejsetilbud fra rejsebureauer rundt om i Danmark. Alle bureauerne er medlem af rejsegarantifonden. De rejsetilbud du finder på denne side kan variere fra tid til anden og bestå af mange forskellige rejsetyper. Vi udvælger mange forskellige destinationer, rejser af forskellig varighed, forskellige rejsemetoder og meget mere. Derfor finder du et stort udvalg af forskellige rejsetilbud med direkte link til det respektive rejsebureau.

Da vi selv har været ude at finde de gode tilbud på siden her, kan det forekomme, at et rejsetilbud ikke længere et gældende, og derfor ikke aktivt – disse rejsetilbud bliver fjernet øjeblikligt når dette bliver opdaget. 

Hvis du ikke finder et rejsetilbud der er interessant for netop dig i denne kategori, kan du altid oprette din egen forespørgsel på under 2 minutter. Derefter vil du automatisk modtage rejsetilbud på netop din ønskeferie. Med over 50 tilmeldte rejsebureauer dækker vi en lang række kategorier som bl.a. safari, krydstogt, sol og sommer, skiferie og meget mere. Opret din forespørgsel med det samme og få 3 rejsetilbud hurtigt. Opret her

Travel Minds har været med til at finde rejsetilbud til mange danskere, og vokser hele tiden i antallet af brugere. Vi får løbende nye tilmeldinger fra interessante rejsebureauer, og kan derfor hjælpe med næsten alle forespørgsler. Lad os hjælpe dig med at finde det rejsetilbud som passer bedst til dig og din familie.

Hvis du er leverandør og ønsker at få vist et rejsetilbud her, kan du altid kontakte os og høre nærmere. Vi hjælper med at oprette tilbuddene på siden her – du skal blot sende et link hvor vi kan finde information om tilbuddet.

Rigtig god fornøjelse.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Travel Minds?

Travel Minds er en online tjeneste, hvor du gratis og uforpligtende kan sende en forespørgsel på din næste rejse. Herefter kan rejsebureauer, hvis profiler matcher din forespørgsel, sende dig et konkret tilbud. Du kan modtage op til tre tilbud. Alle tilknyttede rejsebureauer er medlem af Rejsegarantifonden.

Hvordan sender jeg en forespørgsel?

Start med at vælge den rejsekategori på forsiden som du efterspørger. Herefter vil du få adgang til en online formular. Her må du udfylde de punkter som er relevante, for at kunne beregne tilbud til dig. Du vil modtage en email bekræftelse på din forespørgsel, og rejsebureauerne har nu adgang til at give dig tilbud. Det er let og simpelt.

Skal jeg oprette en profil inden jeg kan indhente tilbud?

Det er ikke nødvendig at oprette en profil for at anvende tjenesten. Du afgiver dine kontaktdetaljer til fremsendelse af de konkrete rejsetilbud men dine data gemmes ikke.

Er det gratis?

Ja, det er en gratis service. Vi hjælper med at aktivere de mange kompetente rejsebureauer, og finde det helt rigtige tilbud til dig. Du oploader kun din forespørgsel én enkelt gang, og giver dermed rejsebureauerne adgang til at byde ind.

Forpligter tilbuddene?

Nej, som bruger er du ikke forpligtet til at acceptere tilbud. Du kan altid afslå. Vi håber dog, at drømmerejsen findes blandt udvalget.

Hvor lang tid går der, før jeg modtager et tilbud?

Tiden kan variere. Vi bestræber os på, at du modtager tilbud indenfor 1-2 dage. Dog vil du senest 7 dage efter din rejseforespørgsel er sendt, have modtaget alle potentielle tilbud.

Hvad sker der, når jeg accepterer et tilbud?

Når du accepterer et konkret rejsetilbud, vil du og rejsebureauet kunne aftale nærmere omkring detaljerne. Travel Minds formidler blot din rejseforespørgsel, og dernæst kan du indgå en aftale med det udvalgte rejsebureau.

Hjælp, jeg har ikke fået nogle tilbud!

Hvis du ikke har modtaget nogle tilbud indenfor 7 dage, vil vi meget gerne hjælpe dig. Der kan være flere årsager til, at ingen har ønsket at afgive et tilbud på din rejse. Først og fremmest bør budgettet være realistisk. Der kan også være tale om en udsolgt destination i en given periode, eksempelvis en populær skisportsdestination i vinterferien.

Du er velkommen til at kontakte os på info@travelminds.dk med dit referencenummer, og så hjælper vi dig videre!

Cookies

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, samle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette.

Læs mere..