Bureau login

Rejseartikler

 

Guide til solferie i september og oktober

Er du i tvivl om, hvor du skal tage hen på charterferie i september eller oktober? I denne guide kigger vi nærmere på nogle af de oplagte steder i Europa og klarlægger, hvor du skal tage hen for at få den perfekte efterårstur.

Læs mere

Billig efterårsferie i Malaga

Regn og blæst er om få måneder hverdagen i Danmark, men i Sydeuropa lever sommeren videre og i Malaga er vejret solrigt og varmt flere måneder endnu. Det giver muligheder for en billig solferie i september og oktober.

Læs mere

Lidoen med fly

Lidoen ved Venedig i Italien er et yndet rejsemål for rigtig mange danskere og visse områder på nogle campingpladser minder til tider om små danskerkolonier. Den naturlige vej til Lidoen for mange danskere er via den tyske Autobahn, men den lange tur i bil afholder nogle fra at opleve de fantastiske strande og aktivitetsfyldte campingpladser. I denne artikel kigger vi derfor nærmere på mulighederne for at komme med fly til Lidoen.

Læs mere

Sommerferie med børn

Sommerferien med børnene er for mange årets højdepunkt, hvor familien skal være sammen om en fantastisk oplevelse. Derfor er det vigtigt, at alle får en god ferie, både forældre og børn. For mange er det en stor investering, der er sparet op til over et helt år og derfor ønsker man sig en perfekt ferie, hvor børnene kan se tilbage på nogle unikke oplevelser. Der er uendeligt mange muligheder og derfor er det vigtigt at tænke sig godt om inden rejsen bestilles. I denne artikel vil vi se lidt nærmere på 3 oplagte rejsemål, hvis børn og voksne skal en uforglemmelig sommerferie.

Læs mere

Tidlig skiferie - guide til de bedste steder

Har du overvejet at tage på en tidlig skiferie før jul, men været i tvivl om hvor vidt, der er sne nok? Her får du guiden, der viser, hvor du skal tage hen, hvis du vil på en tidlig skiferie og samtidig være sikker på at have masser af sne under skiene. Her i guiden har vi samlet de bedste steder hvad enten den tidlige skiferie skal gå mod nord eller syd.

Læs mere

Rejsetilbud Asien

Danskernes foretrukne feriedestinationer ligger fortsat i Europa, men flere og flere efterspørger nu rejser til mere eksotiske dele af verden. Rejser til Thailand har i efterhånden en del år været foretrukket af mange, når charterferien går mod Asien, men i takt med populariteten, er udbuddet vokset og der findes nu mange gode alternativer, når rejsen til Asien skal bestilles.

Se indlægget her omkring rejser til Asien og bliv inspireret.

Læs mere

Rejsetilbud New York

New York byder på mange rejsetilbud og i dette indlæg vil vi se lidt nærmere på de mange muligheder byen rummer. New York kaldes ”The City that Never Sleeps”, hvilket er med god grund, da der bogstaveligt talt altid er mennesker på gaden, åbne restauranter og kørende subway.

Afstanden til New York er stadig stor, men tilgængeligheden fra Danmark er blevet meget lettere og ikke mindst billigere med et meget større udbud af flyrejser til New York. Overvejer du at rejse til New York? Læs dette indlæg og se hvad en rejse til byen har at byde på.

Læs mere

Guide til de bedste afterski destinationer

Ægte afterski stemning er noget af det fedeste, der findes. Efter en dag på pisterne med masser af bevægelse og frisk luft er der ikke noget bedre end at sætte tænderne i en stor kold fadøl.

Masser af frisk luft kan der også blive brug for dagen derpå, hvis I vælger et af stederne i vores guide til de bedste destinationer, når det gælder den perfekte kombination af ski og afterski.

Læs mere

Få den bedste skiferie med børn

Skiferier med børn kan være fantastiske, men det kan også gå galt. Brug guiden her til at sikre den tur I drømmer om, hvis du skal på skiferie med børn.

Skal det være de norske fjelde eller alperne, der skal danne rammen om din næste skiferie med børnene? Børn elsker sne og med den rette forberedelse kan der skabes en unik ferie med uforglemmelige oplevelser for både børn og voksne. I denne artikel er de bedste råd om skiferie med børn samlet.

Læs mere

Skal du på stormvejrsferie?

Hvem ønsker stormvejr på ferien? De fleste vil med stor sandsynlighed beklage sig over vejret på ferien, hvis det har stormet undervejs, men for nogle rejsende vil stormen være hele formålet med ferien.

Og nej, her er ikke tale om surfere som søger stormen på en tropisk destination, men derimod helt almindelige feriegæster som ser det smukke i at nyde stormvejret og den efterfølgende stilhed. Stormferie er uden tvivl for naturelskere.

Læs mere

Tre bud på klassisk luksus i Singapore

Listen over de 5-stjernede hoteller i Singapore er imponerende. Hotellerne står i kø for at komme i betragtning til et ophold i den fantastiske storby med sit tropiske klima og stabile temperaturer året rundt.

Four Seasons, The Fairmont, Pan Pacific, The Ritz-Carlton og Mandarin Oriental for blot at nævne nogle af de største, kan alle findes i storbyen med direkte fly fra København.

Læs mere

Hotellet ved de tre strande

Glem alt om håndklædernes kamp ved poolen hver morgen. ”Good morning Mr. Andersen, we have reserved your favourite sunbeds”, og der ligger dine strandhåndklæder allerede og venter.

Serviceniveauet på Rayavadee i Krabi, Thailand, er så spektakulært, og på samme tid føles det helt naturligt i de smukke omgivelser. Det er svært at sige præcist, hvad der gør stedet så fantastisk, men på Rayavadee er personalet i særklasse. Og så er der smukt, på den helt uspolerede måde.

Læs mere
Børn elsker ferie

Tips til flyveturen med små børn

Som forælder kender du det sikkert. Den forestående flyvetur som jo ind i mellem er et nødvendigt onde for at opleve verden.

Drømmen om de hvide sandstrande, den perfekte pool og den veltilberedte eksotiske mad falder pludselig helt til jorden, da du nærmer dig rejsen og ser, at flyvetiden til destinationen er omkring 11 timer - og 12 timer retur.

Læs mere
Kontanter eller rejsecheck

Besøg Boston & Cape Cod på USA's østkyst

Når danskerne rejser udenfor Europa, så ligger USA øverst på listen over foretrukne destinationer. På den nordlige del af østkysten ligger den oversete storby Boston.

Boston er kendt af de fleste for Harvard University, men sjældent kendt som en feriedestination. Byen egner sig særdeles godt til storbyferie, og har du flere dage til rådighed, kan det varmt anbefales at kombinere Boston med et ophold på Cape Cod.

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Travel Minds?

Travel Minds er en online tjeneste, hvor du gratis og uforpligtende kan sende en forespørgsel på din næste rejse. Herefter kan rejsebureauer, hvis profiler matcher din forespørgsel, sende dig et konkret tilbud. Du kan modtage op til tre tilbud. Alle tilknyttede rejsebureauer er medlem af Rejsegarantifonden.

Hvordan sender jeg en forespørgsel?

Start med at vælge den rejsekategori på forsiden som du efterspørger. Herefter vil du få adgang til en online formular. Her må du udfylde de punkter som er relevante, for at kunne beregne tilbud til dig. Du vil modtage en email bekræftelse på din forespørgsel, og rejsebureauerne har nu adgang til at give dig tilbud. Det er let og simpelt.

Skal jeg oprette en profil inden jeg kan indhente tilbud?

Det er ikke nødvendig at oprette en profil for at anvende tjenesten. Du afgiver dine kontaktdetaljer til fremsendelse af de konkrete rejsetilbud men dine data gemmes ikke.

Er det gratis?

Ja, det er en gratis service. Vi hjælper med at aktivere de mange kompetente rejsebureauer, og finde det helt rigtige tilbud til dig. Du oploader kun din forespørgsel én enkelt gang, og giver dermed rejsebureauerne adgang til at byde ind.

Forpligter tilbuddene?

Nej, som bruger er du ikke forpligtet til at acceptere tilbud. Du kan altid afslå. Vi håber dog, at drømmerejsen findes blandt udvalget.

Hvor lang tid går der, før jeg modtager et tilbud?

Tiden kan variere. Vi bestræber os på, at du modtager tilbud indenfor 1-2 dage. Dog vil du senest 7 dage efter din rejseforespørgsel er sendt, have modtaget alle potentielle tilbud.

Hvad sker der, når jeg accepterer et tilbud?

Når du accepterer et konkret rejsetilbud, vil du og rejsebureauet kunne aftale nærmere omkring detaljerne. Travel Minds formidler blot din rejseforespørgsel, og dernæst kan du indgå en aftale med det udvalgte rejsebureau.

Hjælp, jeg har ikke fået nogle tilbud!

Hvis du ikke har modtaget nogle tilbud indenfor 7 dage, vil vi meget gerne hjælpe dig. Der kan være flere årsager til, at ingen har ønsket at afgive et tilbud på din rejse. Først og fremmest bør budgettet være realistisk. Der kan også være tale om en udsolgt destination i en given periode, eksempelvis en populær skisportsdestination i vinterferien.

Du er velkommen til at kontakte os på info@travelminds.dk med dit referencenummer, og så hjælper vi dig videre!

Cookies

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, samle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette.

Læs mere..