Bureau login
Bookmark and Share

På camping i Sydeuropa

På camping i Sydeuropa

For mange børnefamilier kan en campingplads i Sydeuropa være et oplagt feriemål, hvor både forældre og børn kan nyde hinandens selskab og samtidig få mange gode oplevelser. De moderne mobilhomes, der efterhånden findes på mange pladser betyder samtidig at campinglivet absolut ikke behøves være primitiv. Med en mobilhome har I eget køkken, bad samt toilet og mange steder er der gode skyggefulde terrasser og egen gasgrill. Sommeren står for døren og for dem, der stadig ikke har bestilt er der gode muligheder for, at finde mobilhomes til gode priser over hele Europa. Herunder er der tre bud på mobilhomes i Sydeuropa.

 

Den billige - Camping Villaggio Italgest

Camping Villaggio Italgest

På Camping Villaggio Italgest ved Trasimenosøen er der virkelig mulighed for at komme på en billig, men god campingplads. I godt med masser af faciliteter på den 4-stjernede campingplads, hvor der er aktiviteter for både store og små. Pladsen har udover en fin pool med rutsjebaner også egen lagune, der er fyldt med vand fra søen. 11 nætter i mobilhome med ankomst søndag den 30. juni kan fås fra godt 4.400. Se mere her.

 

"Value-for-money-tilbud" - Les Dunes i Frankrig

Les Dunes

Her tager vi til det sydfranske, hvor vi finder den 5-stjernede campingplads ved navn Les Dunes. Direkte fra campingpladsen er der adgang til den lækre og smukke sandstrand og bliver i på pladsen er der både indendørs og udendørs pool samt spabad og en lang række andre aktiviteter. 11 nætter i mobilhome med ankomst 6. juli kan fås for godt 8.000. Se mere her.

 

 Den bedste - Camping Village Marina di Venezia

Camping Village Marina di Venezia

 På Marina di Venezia får I den ultimative campingoplevelse med alt hvad hjertet begærer og standarden er høj. Der er adskillige poolområder og aktivitetsmulighederne er enorme. Desuden er der direkte adgang til det smukke Adriaterhav, der med brede sandstrande inviterer til både afslapning og leg. Der er tæt på udsolgt, men 14 dage i lækker mobilhome fra 20. juli kan fås for lige under 25.000. Se mere her.

Fandt du ikke det du søgte, så kontakt mig endelig på jesper@travelminds.dk, så hjælper jeg med at finde ferien til Jer.

 

Indlægget indeholder affiliate links.

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Travel Minds?

Travel Minds er en online tjeneste, hvor du gratis og uforpligtende kan sende en forespørgsel på din næste rejse. Herefter kan rejsebureauer, hvis profiler matcher din forespørgsel, sende dig et konkret tilbud. Du kan modtage op til tre tilbud. Alle tilknyttede rejsebureauer er medlem af Rejsegarantifonden.

Hvordan sender jeg en forespørgsel?

Start med at vælge den rejsekategori på forsiden som du efterspørger. Herefter vil du få adgang til en online formular. Her må du udfylde de punkter som er relevante, for at kunne beregne tilbud til dig. Du vil modtage en email bekræftelse på din forespørgsel, og rejsebureauerne har nu adgang til at give dig tilbud. Det er let og simpelt.

Skal jeg oprette en profil inden jeg kan indhente tilbud?

Det er ikke nødvendig at oprette en profil for at anvende tjenesten. Du afgiver dine kontaktdetaljer til fremsendelse af de konkrete rejsetilbud men dine data gemmes ikke.

Er det gratis?

Ja, det er en gratis service. Vi hjælper med at aktivere de mange kompetente rejsebureauer, og finde det helt rigtige tilbud til dig. Du oploader kun din forespørgsel én enkelt gang, og giver dermed rejsebureauerne adgang til at byde ind.

Forpligter tilbuddene?

Nej, som bruger er du ikke forpligtet til at acceptere tilbud. Du kan altid afslå. Vi håber dog, at drømmerejsen findes blandt udvalget.

Hvor lang tid går der, før jeg modtager et tilbud?

Tiden kan variere. Vi bestræber os på, at du modtager tilbud indenfor 1-2 dage. Dog vil du senest 7 dage efter din rejseforespørgsel er sendt, have modtaget alle potentielle tilbud.

Hvad sker der, når jeg accepterer et tilbud?

Når du accepterer et konkret rejsetilbud, vil du og rejsebureauet kunne aftale nærmere omkring detaljerne. Travel Minds formidler blot din rejseforespørgsel, og dernæst kan du indgå en aftale med det udvalgte rejsebureau.

Hjælp, jeg har ikke fået nogle tilbud!

Hvis du ikke har modtaget nogle tilbud indenfor 7 dage, vil vi meget gerne hjælpe dig. Der kan være flere årsager til, at ingen har ønsket at afgive et tilbud på din rejse. Først og fremmest bør budgettet være realistisk. Der kan også være tale om en udsolgt destination i en given periode, eksempelvis en populær skisportsdestination i vinterferien.

Du er velkommen til at kontakte os på info@travelminds.dk med dit referencenummer, og så hjælper vi dig videre!

Cookies

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, samle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette.

Læs mere..