Bureau login

Om Travel Minds

Vi vil skabe bedre rejseoplevelser…

Det kan være uoverskueligt at finde sin rejse blandt de mange rejsebureauer, bookingsites og tilbudssider på nettet. En lang række sammensatte rejsetilbud bliver markedsført intensivt ud mod forbrugeren, og gør det svært, at finde den helt rigtige rejse i det store udbud.

Hos Travel Minds har vi valgt, at du selv skal sætte kravene til din rejse, så rejsen afspejler netop dine behov. Når du anvender Travel Minds får du rejsetilbud i din inbox som opfylder dine behov, og rejserne er skræddersyet til dig. Vi samarbejder med nogle af Danmarks bedste rejsebureauer om at finde din drømmerejse. Alle rejsebureauer i vores netværk er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden.

Hvorfor skal jeg anvende Travel Minds?

Det er meget enkelt, gratis og uforpligtende at anvende Travel Minds. Du vælger den ønskede rejsekategori, udfylder den formular som kommer op og sender din forespørgsel ved ét klik. De rejsebureauer som har den rigtige profil til at matche din rejseforespørgsel, vil vende tilbage til dig med et konkret tilbud. Du sender kun én rejseforespørgsel, men flere rejsebureauer kan byde ind, og du kan modtage op til tre tilbud.

Til sidst kan du vælge din favoritrejse blandt dine tilbud eller du kan takke nej. Helt uforpligtende og gratis.

Vi håber du vil prøve os til din næste rejse!

Venlige hilsener,

 

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Travel Minds?

Travel Minds er en online tjeneste, hvor du gratis og uforpligtende kan sende en forespørgsel på din næste rejse. Herefter kan rejsebureauer, hvis profiler matcher din forespørgsel, sende dig et konkret tilbud. Du kan modtage op til tre tilbud. Alle tilknyttede rejsebureauer er medlem af Rejsegarantifonden.

Hvordan sender jeg en forespørgsel?

Start med at vælge den rejsekategori på forsiden som du efterspørger. Herefter vil du få adgang til en online formular. Her må du udfylde de punkter som er relevante, for at kunne beregne tilbud til dig. Du vil modtage en email bekræftelse på din forespørgsel, og rejsebureauerne har nu adgang til at give dig tilbud. Det er let og simpelt.

Skal jeg oprette en profil inden jeg kan indhente tilbud?

Det er ikke nødvendig at oprette en profil for at anvende tjenesten. Du afgiver dine kontaktdetaljer til fremsendelse af de konkrete rejsetilbud men dine data gemmes ikke.

Er det gratis?

Ja, det er en gratis service. Vi hjælper med at aktivere de mange kompetente rejsebureauer, og finde det helt rigtige tilbud til dig. Du oploader kun din forespørgsel én enkelt gang, og giver dermed rejsebureauerne adgang til at byde ind.

Forpligter tilbuddene?

Nej, som bruger er du ikke forpligtet til at acceptere tilbud. Du kan altid afslå. Vi håber dog, at drømmerejsen findes blandt udvalget.

Hvor lang tid går der, før jeg modtager et tilbud?

Tiden kan variere. Vi bestræber os på, at du modtager tilbud indenfor 1-2 dage. Dog vil du senest 7 dage efter din rejseforespørgsel er sendt, have modtaget alle potentielle tilbud.

Hvad sker der, når jeg accepterer et tilbud?

Når du accepterer et konkret rejsetilbud, vil du og rejsebureauet kunne aftale nærmere omkring detaljerne. Travel Minds formidler blot din rejseforespørgsel, og dernæst kan du indgå en aftale med det udvalgte rejsebureau.

Hjælp, jeg har ikke fået nogle tilbud!

Hvis du ikke har modtaget nogle tilbud indenfor 7 dage, vil vi meget gerne hjælpe dig. Der kan være flere årsager til, at ingen har ønsket at afgive et tilbud på din rejse. Først og fremmest bør budgettet være realistisk. Der kan også være tale om en udsolgt destination i en given periode, eksempelvis en populær skisportsdestination i vinterferien.

Du er velkommen til at kontakte os på info@travelminds.dk med dit referencenummer, og så hjælper vi dig videre!

Cookies

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, samle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette.

Læs mere..