Bureau login

ET UFORGLEMMELIG KRYDSTOGT Tag med Norwegian Star til Asien og De Forenede Arabiske Emirater. Oplev nogle af de største og mest overvældende byer. Besøg enorme indkøbscentre blandt skyskrabere i glas og stål, plej din smagssans med kulinariske oplevelser og udforsk de mange forskellige bydele. Skibet vil bl.a. besøge Abu Dhabi og Mumbai, inden det ender i Dubai.

Bookmark and Share

Krydstogt fra Singapore til storslåede Dubai

 

Her finder du en fantastisk oplevelse fra en krydstogteksperten.

 Ingen skjulte gebyrer! Hos os er der hverken ekspeditionsgebyr, bookinggebyr eller gebyr for hjælp til online check-in og udflugtsreservation.

• Fly KBH-Singapore / Dubai-KBH
• 23 kg bagage + 10 kg håndbagage
• All Inclusive drikkepakke (værdi kr. 11.725,-) ved bestilling senest d. 18-11-16
• Servicecharge (værdi kr. 2.000,-) ved bestilling senest d. 18-11-16
• Transfer fly-hotel-skib / skib-hotel-fly
• 1 hotelovernatning i Singapore på Peninsula Excelsior Hotel, inkl. morgenmad
• 1 hotelovernatning i Dubai på Four Points by Sheraton Bur Dubai
• Halvdagsudflugt i Singapore inkl. entré til Bumboat Ride og National Orchid Garden
• Halvdagsudflugt i Dubai inkl. entré til Dubai Museum og abra-bådtur samt frokost m/vand og soft drinks på lokal restaurant
• 19 dage ombord på Norwegian Star
• Fuldpension ombord • Vand/kaffe/te ombord
• Roomservice fra kl. 5.00-24.00
• Underholdning/aktiviteter ombord
• Brug af fitnesscenter, pool, teater m.m.
• Skatter og afgifter I

 

Se meget mere om rejsen hos Krydstogteksperten her

 


 

Faktabox

Destination:Dubai

Antal dage:22

Pris:Fra 26.445,-

Se mere her her

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Travel Minds?

Travel Minds er en online tjeneste, hvor du gratis og uforpligtende kan sende en forespørgsel på din næste rejse. Herefter kan rejsebureauer, hvis profiler matcher din forespørgsel, sende dig et konkret tilbud. Du kan modtage op til tre tilbud. Alle tilknyttede rejsebureauer er medlem af Rejsegarantifonden.

Hvordan sender jeg en forespørgsel?

Start med at vælge den rejsekategori på forsiden som du efterspørger. Herefter vil du få adgang til en online formular. Her må du udfylde de punkter som er relevante, for at kunne beregne tilbud til dig. Du vil modtage en email bekræftelse på din forespørgsel, og rejsebureauerne har nu adgang til at give dig tilbud. Det er let og simpelt.

Skal jeg oprette en profil inden jeg kan indhente tilbud?

Det er ikke nødvendig at oprette en profil for at anvende tjenesten. Du afgiver dine kontaktdetaljer til fremsendelse af de konkrete rejsetilbud men dine data gemmes ikke.

Er det gratis?

Ja, det er en gratis service. Vi hjælper med at aktivere de mange kompetente rejsebureauer, og finde det helt rigtige tilbud til dig. Du oploader kun din forespørgsel én enkelt gang, og giver dermed rejsebureauerne adgang til at byde ind.

Forpligter tilbuddene?

Nej, som bruger er du ikke forpligtet til at acceptere tilbud. Du kan altid afslå. Vi håber dog, at drømmerejsen findes blandt udvalget.

Hvor lang tid går der, før jeg modtager et tilbud?

Tiden kan variere. Vi bestræber os på, at du modtager tilbud indenfor 1-2 dage. Dog vil du senest 7 dage efter din rejseforespørgsel er sendt, have modtaget alle potentielle tilbud.

Hvad sker der, når jeg accepterer et tilbud?

Når du accepterer et konkret rejsetilbud, vil du og rejsebureauet kunne aftale nærmere omkring detaljerne. Travel Minds formidler blot din rejseforespørgsel, og dernæst kan du indgå en aftale med det udvalgte rejsebureau.

Hjælp, jeg har ikke fået nogle tilbud!

Hvis du ikke har modtaget nogle tilbud indenfor 7 dage, vil vi meget gerne hjælpe dig. Der kan være flere årsager til, at ingen har ønsket at afgive et tilbud på din rejse. Først og fremmest bør budgettet være realistisk. Der kan også være tale om en udsolgt destination i en given periode, eksempelvis en populær skisportsdestination i vinterferien.

Du er velkommen til at kontakte os på info@travelminds.dk med dit referencenummer, og så hjælper vi dig videre!

Cookies

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, samle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette.

Læs mere..