Bureau login
Bookmark and Share

Billig efterårsferie i Malaga

Billig efterårsferie i Malaga

Ferielejligheder og ferieboliger er der masser af på Costa del Sol og i september og oktober, er der gode muligeder for at leje disse til fornuftige priser. Med egen lejlighed eller ligefrem hus er der mulighed for at opleve det lokale liv om end, der stadig kan være mange turister. 

Lej fx en lækker 3-værelses veludstyret lejlighed med plads til 6 personer og pool i haven for kun 4.653. Klik på billedet herunder og se nærmere på lejligheden eller find en anden, der passer til jeres behov.

Lejlighed Malaga

 

Flybilletter til Malaga svinger i pris, men generelt er det bedst at være tidligt ude. Det er muligt at flyve både fra Billund, Hamburg og København til Malaga. Nedenstående er screenshot fra Momondo.dk med eksempel på fly fra København. Klik på billedet og se dagspriser på fly til Malaga.

København Malaga med fly

Ønsker I mere frihed på jeres tur er det oplagt at leje en bil, hvilket kan gøres ret billigt i september. Billeje kan klares for under 1.000 for en hel uge. Klik på linket herunder og se de aktuelle tilbud på billeje i perioden.

Billeje i Malaga 

  

Indeholder affiliate links

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Travel Minds?

Travel Minds er en online tjeneste, hvor du gratis og uforpligtende kan sende en forespørgsel på din næste rejse. Herefter kan rejsebureauer, hvis profiler matcher din forespørgsel, sende dig et konkret tilbud. Du kan modtage op til tre tilbud. Alle tilknyttede rejsebureauer er medlem af Rejsegarantifonden.

Hvordan sender jeg en forespørgsel?

Start med at vælge den rejsekategori på forsiden som du efterspørger. Herefter vil du få adgang til en online formular. Her må du udfylde de punkter som er relevante, for at kunne beregne tilbud til dig. Du vil modtage en email bekræftelse på din forespørgsel, og rejsebureauerne har nu adgang til at give dig tilbud. Det er let og simpelt.

Skal jeg oprette en profil inden jeg kan indhente tilbud?

Det er ikke nødvendig at oprette en profil for at anvende tjenesten. Du afgiver dine kontaktdetaljer til fremsendelse af de konkrete rejsetilbud men dine data gemmes ikke.

Er det gratis?

Ja, det er en gratis service. Vi hjælper med at aktivere de mange kompetente rejsebureauer, og finde det helt rigtige tilbud til dig. Du oploader kun din forespørgsel én enkelt gang, og giver dermed rejsebureauerne adgang til at byde ind.

Forpligter tilbuddene?

Nej, som bruger er du ikke forpligtet til at acceptere tilbud. Du kan altid afslå. Vi håber dog, at drømmerejsen findes blandt udvalget.

Hvor lang tid går der, før jeg modtager et tilbud?

Tiden kan variere. Vi bestræber os på, at du modtager tilbud indenfor 1-2 dage. Dog vil du senest 7 dage efter din rejseforespørgsel er sendt, have modtaget alle potentielle tilbud.

Hvad sker der, når jeg accepterer et tilbud?

Når du accepterer et konkret rejsetilbud, vil du og rejsebureauet kunne aftale nærmere omkring detaljerne. Travel Minds formidler blot din rejseforespørgsel, og dernæst kan du indgå en aftale med det udvalgte rejsebureau.

Hjælp, jeg har ikke fået nogle tilbud!

Hvis du ikke har modtaget nogle tilbud indenfor 7 dage, vil vi meget gerne hjælpe dig. Der kan være flere årsager til, at ingen har ønsket at afgive et tilbud på din rejse. Først og fremmest bør budgettet være realistisk. Der kan også være tale om en udsolgt destination i en given periode, eksempelvis en populær skisportsdestination i vinterferien.

Du er velkommen til at kontakte os på info@travelminds.dk med dit referencenummer, og så hjælper vi dig videre!

Cookies

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, samle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette.

Læs mere..